Historien om Thorgeir Benjaminsen som angiveligvis drev med fyllekjøring i følge politiet. Nå er overskriften i VG.  Politiet om rullestol-fyllekjøring: – Hang etter rullestolen for å stoppe den Det er ikke så greit å kommentere ting etter å bare ha hørt om saken via VG. Det er vel sjelden de presenterer sakene sine helt korrekt, men som en benytter rullestol i det daglige så virker Thorgeir sin forklaring ganske troverdig ihvertfall. Det er ganske mange ganger man må kjøre ute i veien med rullestol for å komme frem, spesielt på vinterstid. For takket være det hvite greiene som enkelte nordmenn elsker blir Norge ganske ufremkommelig med rullestol. Noen ganger er kommunen flinke og brøyter fortauene også, men som regel så blir overgangene glemt, sånn at man får store brøytekanter som man ikke kommer over. Spørre meg burde politiet henlegge saken ganske raskt og helle bruke tiden på noe som faktisk er viktig…

En annen litt artig sak i artikkelen til VG er at de stadig referer til permobilen. Utrolig artig spørre meg. For de av dere som ikke vet det så er Permobil en svensk produsent av elektriske rullestoler. De er ganske store, og derfor så blir det stadig referert til permobil som et synonym på elektriske stoler. Det er litt som å begynne å si Volvo når man mener bil som forøvrig kan være en BMW liksom. Permobil produserer altså ikke den rullestolen han Thorgeir er avbildet med.. Det er nemlig et firma som heter Medema som leverer de scooterne.