Noe som irriterer meg mer og mer er diskene i ulike butikker og spesielt kiosker. Jeg passerer en del Narvesen kiosker når jeg driver og tar toget til jobben, noen ganger så går jeg innom for å kjøpe meg en is eller noe annet i sommervarmen. Problemet er at det blir stadig vanskeligere da det blir plassert flere og flere varer foran disk der man skal betale i små hyller som henger på disken. Ikke nok med at man står i stor fare for å rive ned alle varerene når man prøver å kjøre inntil disken, men de har satt fast betalings terminalen i disken sånn at det er umulig å flytte på den eller hvis den mot formodning er løs så er ledningen så kort at den i praksis ikke er mulig å flytte på alikevel. Så i værste fall må man oppgi pin koden til personen bak disken sånn at vedkommende kan taste pin koden for deg eller betale med kontanter, men hvem er det som egentlig har kontanter i disse dager?