Portrett av Andreas Henden på togetDa sitter jeg på toget til Oslo for et møte hos NAV. Jeg sitter i brukerutvalget på hjelpemiddelområdet. Dette er brukerutvalg sentralt i nav hvor blant annet alle hjelpemiddelsentralene ligger under. Jeg har vært med på en del møter nå som representant for FFO. Det er utrolig spennende å høre hvordan de jobber. Det jeg har forstått er at det er ikke alltid blir som ledelsen hadde tenkt der ute hos oss. Så da er det fint å ha muligheten til å gi noen tilbake meldinger om hvordan ting faktisk er! Jeg skal innrømme at min syn på nav har blitt en del bedre når det gjelder hjelpemidler etter at jeg kom med i utvalget men jeg ser at de har litt med å jobbe med for å få alle de gode tankene ut til sentralene. For å se litt hva vi driver med sjekk ut brukerutvalget sine websider